Skip to main content
test
Hoiva-avustaja/opiskelija, Liinahaka (kesätyö) - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Tervetuloa meille kesätöihin!

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.

Haemme hoiva-avustajaa /alan opiskelijaa Liinahakaan, joka sijaitsee Vätin kaupungin osassa keskustan pohjoispuolella. Yksikössä on viihtyisät tilat. Liinahaassa on kuusi ryhmäkotia ja jokaisessa asuu 12 asukasta. Pääset meille usealla bussilla 6, 7 ja 300. Tarkempi osoite on Liinahaankatu 17, 20320 Turku.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä hoiva-avustajana toimit hoitotyön avustavissa tehtävissä. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perushoitoa, ruoka- ja pyykkihuoltoa sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa. Työsi on 2-vuorotyötä (aamu- ja iltavuoroja).

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan hoiva-avustajan tai alan opiskelijan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun.

Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, mutta myös tiimipelaaja. Kesän aikana sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti monipuolisen vanhustyön parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena hoiva-avustajan koulutus, laitoshuoltajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Alan opiskelijat ovat meille myös tervetulleita. Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukainen suoja.

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

FB: Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut - Elämäntäyteisiä päiviä
IG: Elämäntäyteisiä päiviä
#elamantayteisiapaivia

Lisätietoja

http://www.turku.fi
http://www.turku.fi/toihin-asumispalveluihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liinahaka 1 (2A/2B/4B)
yksikön esimies Marita Aalltonen
Puh: +358401491815
marita.aaltonen@turku.fi
Liinahaka 2 (3A/3B/4A)
yksikön esimies Sirpa Karppinen
Puh: +358505771893
sirpa.karppinen@turku.fi
Puhelintiedustelut klo 8.15-16.00
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 3, Liinahaka

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Liinahaankatu 17, 20320 Turku

Rekommenderade jobb