Skip to main content
test
Hoiva-avustaja / opiskelija, Mäntyrinne, kesätyö - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Tervetuloa meille kesätöihin!
Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.

HAEMME HOIVA-AVUSTAJAA TAI ALAN OPISKELIJAA KESÄSIJAISUUTEEN LUOLAVUOREN KAUPUNGINOSASSA SIJAITSEVAAN MÄNTYRINTEESEEN.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä hoiva-avustajana toimit hoitotyön avustavissa tehtävissä. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perushoitoa sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa. Työsi on 2-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan hoiva-avustajan tai alan opiskelijan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun.

Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, mutta myös tiimipelaaja. Kesän aikana sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti monipuolisen vanhustyön parissa.

Mäntyrinteellä on vanhat perinteet ja kodinomaiset puitteet luovat asukkaille vanhan ajan kotoisan tunnelman. Mäntyrinteessä on kuusi eri osastoa kolmessa eri siivessä. Mäntyrinteen osasto 1 on tilapäishoidon yksikkö, jossa hoidetaan 1-2 viikon jaksoilla kotihoidon ja omaishoidon asiakkaita. Muut osastot ovat tehostetun palveluasumisen yksiköitä.

Mäntyrinne on lähellä kaikkea, mutta keskellä luontoa. Piha-alueella on maksuttomia parkkipaikkoja työvuorosi ajaksi. Pääset meille myös usealla bussilla esimerkiksi 9 ja 61. Lisäksi numero 18 pysäkiltä pääset metsän läpi suoraan yksikköön. Tarkempi osoite on Virvoituksentie 5, 20720 TURKU.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hoiva-avustajan koulutus, laitoshuoltajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Myös alan opiskelijat ovat meille tervetulleita.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukainen suoja.

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Lisätietoja
FB: Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut - Elämäntäyteisiä päiviä
IG: Elämäntäyteisiä päiviä
#elämäntäyteisiäpäiviä

Lisätietoja

https://www.turku.fi/toimipaikat/mantyrinne
https://www.turku.fi/toihin-asumispalveluihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

os. 1 tilho ja os. 2 / yksikön esimies Hanna Rantala p. 040 160 5376
os. 3 ja 4 / yksikön esimies Kaisa Myllykoski-Hiltunen p. 040 756 6070
os. 5 ja 6 / yksikön esimies Eeva-Liisa Hazrati p. 040 163 0301
palvelukoordinaattori Mia Siutla p. 040 527 2262
asumispalvelujen päällikkö Riitta Karjalainen p. 044 907 4885
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4, Mäntyrinne

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Virvoituksentie 5, 20720 Turku

Rekommenderade jobb