Hoiva-avustaja, Rovaniemi

Ansök senast  30.7.2024 15:00

Hoiva-avustaja Tempo, Komppi, Sooloon!

Lapin hyvinvointialueella haetaan Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskukseen Tempo, Komppi, Soolon asumisyksikköön hoiva-avustajaa määräaikaiseen tehtävään 2.9.2024 - 31.12.2024. Työaika on arkisin klo 7-15 välisenä aikana.

Asumisyksikkö tarjoaa asumispalvelua pääosin autismin kirjon nuorille aikuisille, jotka tarvitseva jatkuvaa tukea ja ohjausta päivittäisessä elämässään. Hoiva-avustajan tehtävänä on avustaa asukkaiden perushoidossa ja kodinhoidossa sekä yksikön puhtaanapidossa.

Hoiva-avustajan tehtävä on yksiköissämme uusi, joten tehtävän hoitamista ja kehittämistä varten odotamme sinulta ennakkoluulotonta toimeen tarttumista ja reipasta työotetta. Tehtävään tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Edellytämme vahvaa suomen kielen osaamista. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Pätevyysvaatimuksena hoiva-avustajan tehtävään on soveltuva koulutus tai kokemusta alalta. Huomioimme myös opiskelijat.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Hoiva-avustajan peruspalkka 2 188,88 €/kk.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöömme? Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 30.7.2024 klo 15:00 mennessä!
Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Palveluvastaava

Anu Hämeenaho / Tempo, Komppi, Soolo

0405575361, anu.hameenaho@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare