test
Hoiva-avustaja, Runosmäki 2 A, 2B - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.

Haemme hoiva-avustajaa Runosmäen kaupunginosassa sijaitsevaan monipuoliseen Runosmäen vanhuskeskukseen, osastolle 2. Runosmäen vanhuskeskus on täysin remontoitu, valoisa ja kaunis ikäihmisten koti, jossa on toimivat tilat ja hyvät palvelut. Osasto 2, on tehostetun palveluasumisen osasto, joka sijaitsee Runosmäen vanhuskeskuksen 2. kerroksessa. Osaston asukkaat ovat monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissa. Osastolla on 20 asukaspaikkaa. Pääset meille helposti bussilla. Kotimme sijaitsee bussin numero 18 päätepysäkin kohdalla. Tarkempi osoite Varusmestarintie 14, 20360 Turku.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä hoiva-avustajana toimit hoitotyön avustavissa tehtävissä. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perushoitoa, ruoka- ja pyykkihuoltoa sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa. Työsi on 2-vuorotyötä (aamu- ja iltavuoroja).

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hoiva-avustajan koulutus, laitoshuoltajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n mukainen suoja.

Eduksi luemme kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan hoiva-avustajan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, mutta myös tiimipelaaja.

Työsuhde-etuina tarjoamme:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortti edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-ranneke Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin

Lisätietoja:
FB: Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut - Elämäntäyteisiä päiviä
IG: Elämäntäyteisiä päiviä
#elamantayteisiapaivia

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esimies Leena Hermunen, p. 050-3101628, leena.hermunen@turku.fi ja ajalla 10.1.-10.2.2022. vs. yksikön esimies Iina Lenz, p. 050-3101628, iina.lenz@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 1, Runosmäki, Runosmäki 2A, 2B

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Varusmestarintie 14, 20360 Turku

Rekommenderade jobb