Hoiva-avustaja, Simo

Ansök senast  31.7.2024 15:00

Hoiva-avustajaksi Simon toimintakeskukseen!

Lapin hyvinvointialueella Simon vammaispalveluissa on haettavana hoiva-avustajan määräaikainen tehtävä ajalle 5.8.2024- 31.12.2024. Toimipiste on Simon työ- ja päivätoiminnoissa, jossa asiakasryhmänä on pääosin aikuiset kehitysvammaiset henkilöt. Toimipisteellä järjestetään myös aamu- ja iltapäivätoimintaa kehitysvammaisille nuorille.

Hoiva-avustajan työ päivätoiminnassa on mielenkiintoista, monipuolista ja vaihtelevaa. Työ on avustavaa ohjaus- ja hoitotyötä sekä viriketoiminnan ja aktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Työssä voi hyödyntää monipuolisesti omia mielenkiinnonkohteita sekä luovuutta. Tavoitteena on avustaa ja olla tukena asiakkaiden omannäköisen elämän ja mahdollisimman itsenäisen toiminnan mahdollistamiseksi.

Tarjoamme:

- Tueksesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.
- Tehtäväkohtaisen palkkauksen 2 188,58 €/kk
- Arkityön, työaika klo 7-17 välillä
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi,
mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.

Odotamme hakijalta:

- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa käyttää kuvia puheen tukena.
- Hyvää työilmapiiriä kunnioittavaa ja kuntouttavaa työotetta.
- Aitoa kiinnostusta tehdä työtä asiakkaiden kanssa, joilla on erityistä tuen tarvetta.
- Asiakaslähtöisyyttä, positiivista asennetta ja joustavuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti
Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka määräaikaisissa on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön? Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 31.07.2024 klo 15:00 mennessä!

Huomioitan, että paikka voidaan täyttää jo hakuaikana.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Palveluvastaava Enni Kekäläinen, Simon vammaispalvelut, p.0469238221, enni.kekalainen@lapha.fi

Tavoitettavissa virka-aikana.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare