Skip to main content
test
Hoiva-avustaja tehostettuun palveluasumiseen - Liedon kunta

Hoito- ja hoivapalveluiden ympärivuorokautisissa asumispalveluissa on haettavana hoiva-avustajan vakituinen työsuhde. Ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Teijuntupa. Teijuntupa on 13-asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hakuaikaa jatketaan.

Hoiva-avustajana työskentelet osana moniammatillista tiimiämme. Osallistut hoitotyön avustaviin tehtäviin, kuten asukkaiden päivittäisistä perustarpeista huolehtimiseen ja virkistystoimintaan sekä monipuolisiin tukitehtäviin, kuten astia- ja pyykkihuoltoon. Tiimin jäsenenä osallistut myös asukkaiden hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä päivittäiseen hoitotyön kirjaamiseen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä ja iloista työasennetta.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset aika ajoin ottamaan käyttöön myös uusia ratkaisuja ja konsepteja. Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointimittaristo. Liedon kunnassa toteutetaan henkilökiertoa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hoiva-avustajan tai laitoshuoltajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE TES: n mukaisesti. TVA-palkka on työsuhteen alkaessa 1943,03 euroa. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaikamuotona on jaksotyö. Työ on 2-vuorotyötä.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa koko työsuhteen ajan.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

asumispalveluiden esimies Riitta Holm-Puisto, p. 0504356533

Lisätietoja

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja hoivapalvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Teijuntupa, Teijulantie 26, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb