test

Hoiva-avustaja, Varkauden kotihoito

Ansök senast  7.12.2022 15:00

Hei hoiva-avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Varkauden kotihoitoon kahta (2) hoiva-avustajaa vakituisiin työsuhteisiin.

Hoiva-avustajana työskentelet asiakkaiden hoivaan ja hyvinvointiin liittyvissä tehtävissä joko itsenäisesti tai lähihoitajan työparina. Tehtävissä pääset työskentelemään moniammatillisessa ja osaavassa tiimissä. Mikäli liikkuva kotona tehtävä työ kiinnostaa sinua, tule rohkeasti kokeilemaan työtä kotihoidossa!

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2151,30 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Arvostamme ihmisläheisyyttä sekä auttavaista ja oma-aloitteista työotetta. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hoiva-avustajan koulutus.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja todistus huumausainetestistä. Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat:
Kotihoidon esihenkilö Tanja Viitanen p. 044 444 2398, tanja.viitanen@varkaus.fi
Kotihoidon esihenkilö Jani Harinen p. 044 444 2292, jani.harinen@varkaus.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare