Hoiva- ja vanhuspalvelujohtaja - Siilinjärven kunta

Hoiva- ja vanhuspalvelujohtaja

Haemme hoiva- ja vanhuspalvelujohtajaa vakinaiseen virkasuhteeseen sosiaali- ja terveyspalveluiden hallintoon.

Hoiva- ja vanhuspalvelujohtajan tehtävänä on johtaa ja vastata hoiva- ja vanhuspalveluiden tulosalueen toiminnoista. Työtehtäviin kuuluu kehittää ja koordinoida tulosalueen palveluja ja palveluprosesseja yhdessä vanhustyön asiantuntijan ja osastonhoitajien kanssa sekä vastata toimintojen toteutuksesta ja seurannasta siten, että palvelut vastaavat alueen väestön tarpeita ja asiakkaat saavat palveluja oikea-aikaisesti ja tasavertaisesti. Tulosaluejohtajalla on hoiva- ja vanhuspalveluiden talouden kokonaisvastuu ja henkilöstö- ja talousjohtaminen (ml. suunnittelu, hallinto, vastuu ja seuranta) sekä hoiva- ja vanhuspalveluiden ostopalveluiden hallinnointi ml. sopimukset, maksusitoumukset, valvonta (sosiaalihuoltolain mukaiset pitkäaikaiset asumispalveluiden ostopalvelusijoitukset).

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lainmukainen laillistus ja soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus kehittämis- ja esimiestyöstä. Tehtävän hoito edellyttää kykyä käyttää ja hyödyntää uusinta tutkittua tietoa sekä perehtyneisyyttä tehtävänalaan liittyviin asioihin. Valtakunnallisten vanhuspalvelujen kehityslinjojen tuntemus sekä ylemmän johtotason työkokemus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, valmiutta ja kykyä omaksua uusia asioita sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan haastatteluun tulevat hakijat. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Hakijan tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

  • Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hallinto
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • 240526
  • 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan
  • KVTES ja TVA:n mukainen
  • 14.6.2019 - 5.7.2019 15:00
  • SiilinjärviPohjois-Savo

Lisätietoja virasta antaa 17-20.6.2019 sosiaali- ja terveysjohtaja Kati Kantanen puh. 044 740 1951 /kati.kantanen@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hallinto
Osoite: Isoharjantie 6, rak. S1, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava n. 21800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan