Skip to main content
test
Hoivapalveluesimies - Sjundeå kommun

Etsimme monipuoliseen ja haastavaan työhön aikaansaavaa hoivapalveluesimiestä.

Hoivapalveluesimies vastaa kotihoidon, neuvolan ja fysioterapian henkilöstöhallinnosta, päivittäisistä työnjohdollisista tehtävistä sekä hoitotyön kehittämisestä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Asiakkaita hoidetaan moniammatillisesti ja tavoitteena on hyvä ja laadukas hoito.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai alan opintoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Valittavalta toivotaan kokemusta esimiestyöstä, johtamisesta ja hallintotehtävistä sekä yhteistyökykyä ja kehittämismyönteisyyttä.

Virkaan valitun on ennen Sijaisuuden vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitopalvelupäällikkö Lillemor Forsén, puh: 044 386 1272, s-posti lillemor.forsen@siuntio.fi

Lisätietoja

Siuntion kunta, Perusturvaosasto

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.


Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 3B, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb