Skip to main content
test
Hopeasiltaan 3 lähihoitajaa varahenkilöstöön - Heinolan kaupunki

Lähihoitaja

Haemme 3 lähihoitajaa palvelukeskus Hopeasillan varahenkilöstöön. Tehtäviin kuuluu valmius toimia eri ryhmäkodeissa työtehtävien tarpeen mukaan ja tarvittaessa lyhyet sijaisuudet myös muihin asumispalveluyksiköihin. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme kiinnostusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoitotyöstä sekä kuntouttavasta hoitotyöstä. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala vastaa asukkaidensa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä. Sosiaali- ja terveydenhuollon piirissä työskentelee tällä hetkellä kaikkiaan 549 alan ammattilaista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 599/94 mukainen lähihoitajan pätevyys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon TES mukaisesti.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kahden kuukauden sisällä tehtävän vastaanottamisesta. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän hakuaika 30.6.2022 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Lisätietoja

https://www.heinola.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaihmisten-palvelut/palveluasuminen/palvelukeskus-hopeasilta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Laura Hannula p. 050 0618799 tai laura.hannula@heinola.fi
Palvelupäällikkö Tiina Hurme p. 044 797 6866 tai tiina.hurme@heinola.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveys

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rullantie 12, 18130 Heinola

Rekommenderade jobb