Skip to main content
test
Hr-assistentti, palvelusuhdeyksikkö, Joensuu; määräaikainen (id7968) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 29.9.2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

Hr-assistenttiapalvelusuhdeyksikköön 1.11.2023 -31.10.2024 väliselle ajalle

Tehtävänkuvaus Palvelussuhdeyksikkö tuottaa HR-palvelua Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen kaikille toimialueille. HR-assistenttina työskentelet osana tiimiä yhteistyössä palvelussuhdeyksikön suunnittelija-, asiantuntija- ja sihteerihenkilöstön kanssa. Palvelussuhdeyksikön esihenkilönä toimii palvelussuhdepäällikkö.

HR-assistentin tehtävänä on toimialueiden tukeminen HR-peruspalvelutehtävissä. HR-assistentin keskeisimpiä asiakkaita ovat hyvinvointialueen esihenkilöt. Tuet omalla työlläsi organisaation sujuvaa toimintaa ohjaamalla ja neuvomalla päivittäin mm. työ- ja virkaehtosopimusasioissa, HR-ohjeiden ja paikallisten sopimusten soveltamisessa ja tulkinnassa. Huolehdit palvelussuhteita koskevien muutosten ja päätösten valmistelusta ja ohjaat HR-järjestelmien käytössä.

Tehtävän hoito edellyttää itsenäistä ja tarkkaa työotetta, näppärää järjestelmien käyttöä, hyviä viestintätaitoja, palveluhenkisyyttä ja tiimityötaitoja. Edellytämme aiempaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Eduksi katsotaan julkisen sektorin virka- ja työehtosopimusten tuntemus sekä Populus-, Personec F2- ja Dynasty -järjestelmien osaaminen.

Tarjoamme sinulle hyvät työnteon edellytykset sekä kannustavan työyhteisön, jossa pääset työskentelemään Pohjois-Karjalan suurimman työnantajan HR-palvelujen näköalapaikalle!

KelpoisuusehdotTehtävä edellyttää ammattikorkeakoulututkintoa (esimerkiksi tradenomi) tai yliopistollista alempaa korkeakoulututkintoa, tai vastaavan tasoista muulla tavalla hankittua osaamista..

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 2785,92 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvä hyvinvointialueiden yleinen virka- ja työehtosopimus HYVTES mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja: palvelussuhdepäällikkö Milla Paasu (milla.paasu@siunsote.fi)

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 15.9.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7968
  • 15.9.2023 - 29.9.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaJoensuuKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb