Hr-assistentti vuorotteluvapaan sijaisuus Kanta-Häme

Ansök senast  24.6.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haemme vuorotteluvapaasijaista Oma Hämeen henkilöstöyksikköön ajalle 1.7-9.10.2024 hr-assistentin monipuolisiin tehtäviin henkilöstöpalveluihin.

HR- assistentin tehtävinä on hyvinvointialueen lähijohtajien palkka- ja palvelussuhdeasioiden neuvonta, ohjaus, tallennus ja tuki. Lisäksi olet tärkeässä roolissa toimialojen henkilöstön ja henkilöstöpalveluiden välillä sekä teet yhteistyötä palveluntuottajien kanssa. Työtehtävissä voidaan ottaa huomioon hakijan osaaminen ja oma kiinnostus.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen palkka- tai palvelussuhdeasioista ja niihin liittyvistä HR- järjestelmätehtävistä sekä kunta-alan virka- ja työehtosopimuksista.
Toivomme, että pidät palkka- ja palvelussuhdeasioiden ratkaisemisesta, ihmisten ja tehtäviin liittyvien sidosryhmäkumppanien kanssa työskentelystä ja työotteesi on palveluhenkinen. Tehtävän palkkaus on alkaen 2700€/kk osaamisesta ja tehtävistä riippuen. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%.

Meillä Oma Hämeen henkilöstöpalveluissa ja palvelussuhdeyksikössä saat työskennellä ja kehittyä näköalapaikalla monenlaisten asioiden ja suuren ammattilaisporukan kanssa. Työpisteesi voi olla Oma Hämeen alueella Hämeenlinnassa, Riihimäellä tai Forssassa toiveesi mukaan ja voit myös työskennellä suurimmaksi osaksi etänä.

Oma Hämeellä saat käyttöösi myös laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
Edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaan.

Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten toimi nopeasti. Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vähintään yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Koeaika on käytössä.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Hr-päällikkö Mika Lindgren 040 637 4059

Hr-kumppani Titta Turunen 040 567 9171

sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare