Skip to main content
test
HR-controllerin toimi - Mellersta Österbottens social- och hälsovårdssamkommun Soite

Keski- Pohjanmaan hyvinvointialue Soitessa on haettavana 9.12.2022 klo 12.00 mennessä

HR-CONTROLLERIN TOIMI

Oletko analyyttinen ja kehittämismyönteinen tiimipelaaja, joka puhuu HR:ää ja ideoi mielellään uutta?

HR-controllerina tuet hyvinvointialueen johtoa ja esihenkilöitä henkilöstöasioissa sekä henkilöstötiedon raportoinnissa ja analysoinnissa. Toimit hyvinvointialueen strategisten tavoitteiden sekä henkilöstöohjelman tavoitteiden ja kehittämistoimenpiteiden toteutuksessa ja vaikuttavuuden arvioinnissa. Toimit henkilöstöjohdon kumppanina kaikissa henkilöstöasioissa. Työnkuva on monipuolinen eikä samanlaisia päiviä ole.

HR-controllerin tehtävä sijoittuu HR-palveluihin palvelussuhdeasioiden vastuualueelle.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus alansa tehtävistä. Menestyäksesi tehtävässä osaat toimia oma-aloitteisesti ja kehittämismyönteisesti. Sinulla on kyky hahmottaa dynaamista ja ajassa muuttuvaa työtä. Tunnet ja osaat työstää raportteja ja muita henkilöstöön liittyviä tietoaineistoja sekä soveltaa työehtosopimuksia ja työlainsäädäntöä.

Työpaikkaa voit hakea täyttämällä sähköinen hakemuksen osoitteessa www.soite.fi/tyopaikat -sivuilla. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Ennen valinnan vahvistamista hakijan tulee esittää hyvinvointialueen henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan sekä negatiivinen huumausainetestin tulos. Koeaika on 6 kuukautta.

Hyvinvointialue on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöjohtaja Eija-Liisa Heikkilä puh. 044 723 2399 ja palvelussuhdepäällikkö Pirkko Härkänen puh. 044 730 7912.


Kokkolassa 17.11.2022

KESKI-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Rekommenderade jobb