HR-järjestelmäsuunnittelijan määräaikainen tehtävä, Joensuu

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Hei juuri sinä, osaava ja tekevä ammattilainen! Nyt on tarjolla mielenkiintoinen työ suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Siun sotessa on haettavana 15.11.2020 mennessä HR-JÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJAN määräaikainen tehtävä ajalle 14.12.2020-31.12.2022.

HR-järjestelmäsuunnittelija työskentelee henkilöstöpalveluiden alueella. Tehtävä sisältää lääkäreiden työaikaa koskevan tiedon keräämistä ja seurantaa eri järjestelmissä sekä työajan seurantaan liittyvää ohjausta ja neuvontaa. HR-järjestelmäsuunnittelija myös tuottaa seurantatietoa ja osallistuu Numeron-järjestelmän käyttöönottoon lääkärityön osalta. Tehtävässä edellytetäänkin järjestelmäosaamista tai vähintään kykyä omaksua nopeasti uutta. Lisäksi HR-järjestelmäsuunnittelijan tulee olla aidosti kiinnostunut työaikalainsäädännöstä ja kunta-alan työ- ja virkaehtosopimuksista. Säädösten soveltamisessa ja tulkinnassa apuna toimivat henkilöstöpalvelujen muut asiantuntijat.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, teräviä hoksottomia sekä motivaatiota uusien asioiden oppimiseen. Hyvä Excel-ohjelmiston käyttötaito on välttämätön. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kiinteää ja avointa yhteistyötä palvelutuotannon johdon, lähiesimiesten sekä henkilöstöpalveluiden asiantuntijoiden kanssa.

Eduksi katsotaan lääkärisopimuksen työaikaa koskevien sopimusmääräysten ja työaikalain ymmärtäminen tai kyky omaksua niitä esimerkiksi muihin työehtosopimuksiin liittyvän kokemuksen myötä.

Meillä henkilöstöpalveluissa saat työskennellä ja kehittyä näköalapaikalla monenlaisten asioiden ja suuren ammattilaisporukan kanssa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja paikan huumorintajuisessa tiimissä. Kadut, jos et hae!

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva AMK-tasoinen tutkinto tai vastaava osaaminen.

Tehtävä täytetään 14.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antaa resurssienhallinnan päällikkö Maria Haarala puh. 0503285834 maria.haarala@siunsote.fi

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 16.10.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3707
  • 16.10.2020 - 15.11.2020 02:00
  • JoensuuPohjois-Karjala

resurssienhallinnan päällikkö Maria Haarala puh. 0503285834 maria.haarala@siunsote.fi

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!