HR-partner, henkilöstöpalvelut, Lahti

Ansök senast  29.7.2024 23:59

Ota seuraava askel urallasi ja tule tekemään töitä päijäthämäläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden hyväksi. Tule mukaan, tehdään yhdessä Päijät-Hämeen hyvinvointialueesta alamme paras työpaikka!  

Etsimme HR-partneria pikaisella aikataululla sijaisuuteen 15.8.2024- 30.9.2025 välille perhe- ja sosiaalipalveluiden toimialalle. Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa matkakeskuksen läheisyydessä.

Toimialajohtaja Mika Forsbergin terveiset: Toimialalla työskentelee noin 2100 henkilöä. Toimialan ja sen eri toimintojen johtaminen ja kehittäminen edellyttävät monialaista yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön työhyvinvointi sekä osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen ovat keskeinen osa toimialan johtamista ja HR-partnerina pääset mukaan edistämään ja antamaan asiantuntemusta toiminnan kokonaisvaltaista kehittämiseen ja johtamiseen. HR-partnerina olet myös toimialan johtoryhmän jäsen.

HR-partnerina työskentelet toimialajohdon ja HR-palveluiden keskellä esihenkilöiden ja johdon tukena, varmistaen samalla erinomaisen työntekijäkokemuksen. Tehtäväsi ovat hyvin monipuolisia: tuet ja valmennat esimiehiä henkilöstöjohtamisen vaihtelevissa tilanteissa, autat palvelussuhdeasioiden soveltamisessa, viet HR-uudistuksia eteenpäin linjakkaasti ja parannat henkilöstökäytäntöjä. Pääset sukeltamaan vastuualueesi ja kehittämistarpeiden mukaan uusiin osa-alueisiin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tällä hetkellä Henkilöstöohjelman (2023-2025) edistämisen varmistaminen toimialalla ja HR:n välillä on keskeinen tehtäväsi. Halu palvella on sinun salainen aseesi onnistumiseen.

Sinun kanssasi työskentelevät HR-partnerit Elena ja Soile. HR-palveluista kumppanuusjohtamista tukevat esimerkiksi henkilöstölakimies, palvelussuhdetiimi, työhyvinvointi- ja rekrytointiasiantuntija ja tietenkin koko muu noin 40 hengen HR tiimi. Esihenkilönäsi toimii henkilöstöpäällikkö.

Sinä olet meille tärkeä, ja siksi meillä on työhyvinvointisi tueksi kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Työyhteisömme jäsenenä saat:
- Ammatistaan ylpeän työyhteisön ja kannustavan ilmapiirin, jotka auttavat pitämään motivaation kohdallaan.
- Pitkät vuosilomat ja työelämäjoustot, olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
- Työterveyspalvelut ja niihin kuuluvan Terveyssovelluksen.
- Säännölliset kuntomittaukset, palautumisen viikot sekä talon sisäisen työnohjauksen, jotka tukevat työhyvinvointia.

Arvostamme myös laadukasta vapaa-aikaa. Tarjoamme muun muassa täyden 400 € vuotuisen ePassin, tuen työsuhdepolkupyörään, lomaetuja ja työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Lisäksi jokainen työntekijämme on työntekijäyhdistys Pähe ry:n jäsen. Pähellä on useita vapaa-ajanosastoja kuorosta salibandyyn, ja he onnistuvat usein neuvottelemaan meille edullisempia lippuja alueen tapahtumiin sekä alennuksia erilaisiin palveluihin.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki lähellä kaikkea Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, etuna on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus esihenkilötyöstä sekä näytöt muutoksien onnistuneesta läpiviennistä. Hienoa, jos sinulta löytyy näiden lisäksi kokemusta HR-palveluiden työkentästä. Kaiken tämän lisäksi persoonasi on meille tärkeä. Seuraat henkilöstöjohtamisen uusia tuulia, vuorovaikutustaidoillasi saat muut innostumaan ja viestintätaitosi ovat kohdallaan myös englanniksi.

Haastattelut käynnistämme elokuun alussa. Odotamme jo innolla hakemustasi.

Anna tarinasi jatkua Päijät-Hämeessä. Tervetuloa joukkoomme!


Läs mer

https://paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Henkilöstöpäällikkö Marika Hämäläinen

puh. 044 440 3429

marika.hamalainen@paijatha.fi

HR-partner Soile Sauranen

puh. 044 719 5306

soile.sauranen@paijatha.fi

Henkilöstöpäällikkö Marika Hämäläisen tavoitat viikoilla 24 ja 25 sekä 29.7.24.

HR-partner Soile Saurasen tavoitat viikolla 27-28.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meitä Päijät-Hämeen hyvinvointialueen työntekijöitä on lähes 8000, ja olemmekin maakunnan suurin työnantaja. Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee osaajia useista eri ammattiryhmistä.  Meille on tärkeää tasa-arvo ja yhdenvertaisuus - siksi toivommekin monipuolisesti hakemuksia eri taustoista ja ikäryhmistä sekä eri sukupuolta olevilta henkilöiltä. Arvojemme mukaisesti toimintamme perustuu luottamukseen, olemme rohkeita, välitämme niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme.  Läs om arbetsgivare