test
HR-sihteeri: palvelusuhdeyksikkö, Joensuu (ID5379) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme HR-SIHTEERIÄ vakituiseen tehtävään palvelussuhdeyksikköön.

Palvelussuhdeyksikkö tuottaa HR-palvelua Siun sote -kuntayhtymän kaikille toimialueille sekä Pohjois-Karjalan pelastuslaitokselle. HR-sihteerinä työskentelet yhteistyössä palvelussuhdeyksikön henkilöstösuunnittelijoiden ja HR-sihteerien kanssa. Palvelussuhdeyksikön esimiehenä toimii palvelussuhdepäällikkö.

HR-sihteerin tehtävänä on oman toimialueen tukeminen HR-peruspalvelutehtävissä. Työalueenasi on työsuhteen alussa perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialue, sekä terveys- ja sairaanhoitopalveluissa mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä psykiatria. Vastuullesi kuuluvat myös siviilipalvelusmiesasiat. HR-sihteerinä sijaistat myös muiden HR-sihteereiden työalueita.

HR-sihteerin keskeisimpiä asiakkaita ovat kuntayhtymän esimiehet. Tuet omalla työlläsi organisaation sujuvaa toimintaa ohjaamalla ja neuvomalla päivittäin mm. työ- ja virkaehtosopimusasioissa, HR-ohjeiden ja paikallisten sopimusten soveltamisessa ja tulkinnassa. Huolehdit palvelussuhteita koskevien muutosten ja päätösten valmistelusta ja ohjaat HR-järjestelmien käytössä.

Tehtävän hoito edellyttää itsenäistä ja tarkkaa työotetta, näppärää järjestelmien käyttöä, hyviä viestintätaitoja, palveluhenkisyyttä ja tiimityötaitoja. Edellytämme aiempaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Eduksi katsotaan kunta-alan virka- ja työehtosopimusten tuntemus sekä Populus- ja Dynasty -järjestelmien osaaminen. Tarjoamme sinulle hyvät työnteon edellytykset sekä kannustavan työyhteisön, jossa pääset työskentelemään Pohjois-Karjalan suurimman työnantajan HR-palvelujen näköalapaikalle!

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2488,44 euroa / kuukaudessa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja: palvelussuhdepäällikkö Milla Paasu (milla.paasu@siunsote.fi)

Jätä sähköinen hakemus 5.12.2021 mennessä.

Joensuussa 18.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5379
  • 18.11.2021 - 5.12.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb