Huoltoasentaja

Haemme kasvavaan ja dynaamiseen tiimiimme uusia ammattilaisia. Lisääntyneissä huollon tehtävissä tiimimme kaipaa juuri sinua.

Työ organisaatiossamme on mielenkiintoinen ja monipuolinen sisältäen hyvin erilaisia työtehtäviä mm. kiinteistönhuollon tehtäviä, sairaalalaite - ja apuvälinelaitteiden huoltotehtäviä.

Tehtävään vaaditaan ammatillisena koulutuksena alan ammattikoulutus. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä asioiden ratkaisutaitoa, tietoteknisiä perustaitoja sekä ripeitä askeleita. Lisäksi arvostamme halua oppia uutta sekä mielenkiintoa olla mukana kehittämässä työympäristöä.

Tarjoamme sinulle huumorintajuisen työtiimin, muuttuvan työympäristön sekä mahdollisuuden olla mukana asiakasprosesseissa huollon roolissa. Kuntayhtymässä on käytössä ePassi tukemassa työkyvyn ylläpitoa.

Toimimme Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella.

Ajokortti, B-luokka välttämätön.

Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävä on mahdollista aloittaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee tehdä 26.9.2020 klo 15:00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Sairaalateknisen huollon lähiesimies Jari Martikainen / jari.martikainen@ylasavonsote.fi tai p. 040 167 7849, jätä tarvittaessa soittopyyntö.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hallinto- ja tukipalvelut, Tukipalvelut
Osoite: Pohjolankatu 21, 74120 Iisalmi / PL 4, 74100 Iisal, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on neljän jäsenkunnan (Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Vieremä) perustama kuntayhtymä, joka järjestää sosiaali - ja terveydenhuollon sekä ympäristö - ja terveysvalvonnan palvelut asiakkailleen. Väestöpohja on noin 40 000 asukasta. Tukipalvelut tuottavat palveluita kuntayhtymän palveluyksiköille.