Huoltoinsinööri, sähkötekniikka

Haemme huoltoinsinööriä Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalueen sähkötekniikan yksikköön.

Huoltoinsinööri toimii sähkötekniikan yksikössä projektikohteiden vetäjänä ja ulkopuolisten urakoitsijoiden valvojana. Tyypillisiä projektikohteita on kuvauslaitteen vaatimat lääkintätilamuutokset ja muut huonemuutokset. Ulkopuolisten urakoitsijoiden valvojana valvoo ensisijaisesti sairaanhoitopiirin etua sekä ulkopuolisten työntekijöiden työn ohjausta ja tarvetta.

Sähkötekniikka osallistuu laaja-alaisesti kiinteistön sähkölaitteiden huoltoon, kunnossapitoon sekä järjestelmien asennustöihin sekä käytönopastukseen.

Tehtävässä tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja laaja-alaista tuntemusta sähkötekniikasta sekä esimieskokemusta. Toimi on piirinlaajuinen ja ensisijainen toimipiste on Tyks Kantasairaala. Oman auton käyttö on pakollinen piirinlaajuisessa tehtävässä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto.

Eduksi luetaan aiempi työkokemus sairaalatekniikasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison organisaation edut.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Tehtävään valittavalle tullaan teettämään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa teknillinen johtaja Juha Rantasalo, p. 040 580 4916 ja sähkötekniikan päällikkö Miika Taimela, p. 050 438 6148.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats