Huoltomestari toimi, rakennustekniikka

Haemme rakennusinsinööriä tai -mestaria huoltomestarin toimeen.

Oulun yliopistollinen sairaala on suuressa murroksessa, ylläpidämme vanhaa samalla kun valmistaudumme ottamaan haltuumme uutta Tulevaisuuden sairaalaa ja sen kiinteistönpitoa.

Rakennustekniikan palveluita ovat sairaanhoitopiirin kiinteistöjen ja sairaala-alueiden huolto-, kunnossapito- ja vuosikorjaustyöt, tilamuutoshankkeet sekä ympäristöhuollon operatiiviset toiminnot. Lisäksi rakennustekniikka huolehtii erikseen sovituista perusparannuskohteiden valmistelu-, rakentamis- ja rakennuttamispalveluista sekä erikseen määritellyistä kiinteistönpitoon ja rakennustekniikkaan liittyvistä asiantuntijapalveluista. Huoltomestarin tehtävänä on osaltaan vastata rakennustekniikan toimialueen tehtävistä.

Huoltomestarin toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi teknillisen koulun tutkinto.

Arvostamme hyvää rakennusfysiikan ja sisäilma-asioiden hallintaa tai kiinteistöpidon osaamista. Kokemusta enemmän arvostamme hyvää ja mieluummin monipuolista valmiutta kiinteistöhallinnan ja -ylläpidon eri tehtäviin ja/tai sisäilma-asiantuntijuutta. Tehtävän hyvä hoito edellyttää työmaa- ja/tai kiinteistönpidon kokemusta. Erityisesti arvostamme suunnittelu- ja organisointikykyä, asiakas- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaavat tilahallinnan ja rakennustekniikan toimialapäällikkö Kari Ukkola, p. 040 848 8201 ja kiinteistöpäällikkö Antti Wiik, p. 040 715 8547. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidolliset palvelut, Tekniikan palvelut
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.