Haemme huoltomiehiä vakituisiin tehtäviin. Huoltomiehen työtehtäviin kuuluvat rakennusten sisäpuoliset huoltotehtävät. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja riittävää kokemusta taloteknisten järjestelmien (ilmanvaihto, lämmitys, jne.) huolto- ja käyttötehtävistä, sekä osaamista rakennusautomaatiojärjestelmien käytöstä.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä. Tehtävässä edellytetään lisäksi päivystysvalmiutta.

Tutustu meihin tarkemmin ja hae paikkaa 15.4.2021 mennessä osoitteessa: https://tampereentilapalvelut.fi/huoltomies-3/

Lisätietoja

https://tampereentilapalvelut.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat: huoltomestari Mika Pohjola (ensisijainen), puh. 050 301 0543 ja tuotantopäällikkö Tapio Seppälä, puh. 050 596 7619, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Tampereen Tilapalvelut Oy
Osoite: Viinikankatu 44, 33800 Tampere

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin.

Työyhteisöömme kuuluu 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.

Suggested jobs