Huoltomies apuvälinekeskukseen

Tule huoltomieheksi Kouvolan apuvälinekeskukseen

Kouvolan apuvälinekeskus tuottaa perusapuvälinepalveluita Kymenlaakson asukkaille. Apuvälinepalvelujen tavoitteena on tukea vammaisen tai pitkäaikaissairaan henkilön itsenäistä selviytymistä, kotona asumista ja kotihoitoa. Palvelupisteestä lainataan perusapuvälineitä ilman ajanvarausta tai lähetettä.

Apuvälinekeskuksen huoltomiehen tehtävänä on apuvälinekeskukseen palautuvien ja asiakkailla käytössä olevien perusapuvälineiden huolto ja tarkastus. Tehtävään kuuluu myös apuvälineiden puhdistusta.

Haemme tehtävään määräaikaista työntekijää 30.5.2021 asti, työ alkaa helmikuun alkupuolella. Tehtävä edellyttää teknistä osaamista, soveltuvaa ammatillista perustutkintoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Teija Lifflander p. 044 223 1829, teija.lifflander @kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.