Hybridiyksikön johtaja - Kotka Stad

Hybridiyksikön johtaja

Kotkan kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden vastuualueella, maahanmuuttajatyön palveluyksikössä on haettavana 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan hybridiyksikön johtajan virka.

Hybridiyksikön johtajan tehtävänä on yksikön toiminnan johtaminen. Tarkemmin vastuulla on ympärivuorokautisen yksikön toiminnasta vastaaminen, tavoitteiden toteutumisesta, suunnittelusta, kokonaisuudesta sekä kokonaisuuden koordinoinnista vastaaminen. Hybridiyksikön johtaja toimii yksikön esimiehenä. Työ on päivätyötä.

Tehtävään kuuluu hallinnollisia tehtäviä, operatiivista johtamista ja ammatillisen työn johtamista. Käytännössä johtaja vastaa yksikön resurssien käytöstä ja työvuorosuunnittelusta sekä taloussuunnittelusta, talouden seurannasta ja käyttötaloudesta. Vastuulla on toiminnan ja yksikön kehittäminen. Tehtävään kuuluu yksikön toimintaan liittyvien suunnitelmien ja raporttien laadinta. Tehtävä sisältää vastuun myös sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Valinnassa arvostamme työkokemusta maahanmuuttotyössä ja sen johtamisessa, alan ja lainsäädännön tuntemusta, vahvaa kehittämisotetta ja kykyä saada asetetut tavoitteet päätökseen. Lisäksi tehtävä edellyttää talousosaamista, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja ja innostavaa ihmisten johtamista.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 3253,24 € / kk.

Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma - pe klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja virasta antavat maahanmuuttajatyön johtaja Pirjo Puolakka p. 040 725 1830 tai pirjo.puolakka @ kotka.fi ja hyvinvointijohtaja Liisa Rosqvist p. 040 065 9929 tai liisa.rosqvist @ kotka.fi.

Hyvinvoinnin ja terveyden vastuualue, maahanmuuttajatyön palveluyksikkö.
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan