Skip to main content
test

Etsimme hygieenikkoeläinlääkäriä osaksi osaavaa työyhteisöämme vakituiseen virkaan 2.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hygieenikkoeläinlääkärin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti elintarvikevalvonnan tehtäviä, kuten laitosvalvontaa, alkutuo-tannon valvontaa sekä elintarvikkeiden viennin valvontaa.

Tehtävän alkaessa toimit Ympäristöterveys Pirtevassa. Pirteva vastaa ympäristöterveydenhuollosta Hämeenkyrön, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven alueella. Toiminta-alueella on noin 127 000 asukasta. Pirtevassa työskentelee tällä hetkellä 22 henkilöä ja yksikön päätoimipaikka on Jasperintiellä Pirkkalassa. Hygieenikkoeläinlääkäri kuuluu Pirtevan elintarvikevalvonnan laaturyhmään, jossa työskentelee yhteensä seitsemän henkilöä. Hygieenikkoeläinlääkäri tekee yhteistyötä myös Pirtevan valvonta- ja praktikkoeläinlääkärien kanssa. Panostamme toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tiimityöskentelyyn.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä riittävää osaamista ja kokemusta eläinperäisten elintarvikkeiden valvonnasta ja muusta ympäristöterveyden valvontatyöstä. Eduksi katsomme erikoiseläinlääkärin tutkinnon ympäristöterveyden alalta tai suoritetun elintarvikehygieenikkokuulustelun. Etsimältämme henkilöltä odotamme hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä hallinnollista osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Eläinlääkärin, joka on laillistettu eläinlääkäriksi ammatinharjoittamislain (29/2000) 4 §:n mukaisesti (muussa EU/ETA-maassa valmistuneet), tulee esittää todistus kelpoisuudesta kunnaneläinlääkärin virkaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työaika 38 h 15 min/vko. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti (LS).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ympäristöterveyspäällikkö Maria Wahlfors puhelin: 050 421 1317, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 20 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1000 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan toimintaperiaatteet – kestävä kehitys, korkea laatu ja tahto uudistua – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, työsuhdepolkupyörään, työmatkoihin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb