Skip to main content
test
Hygieniahoitaja - Esbo stad


Etsimme joukkoomme hygieniahoitajaa vakituiseen tehtävään.

Espoon sairaalassa on kaksi hygieniahoitajaa, jotka vastaavat sairaalan lisäksi myös Espoon kaupungin ympärivuorokautisista asumispalveluyksiköistä. Haettavan henkilön tehtäväalue tulee painottumaan asumispalveluyksiköiden infektioiden torjuntatyöhön mutta hän työskentelee tiiviisti työparina sairaalan hygieniahoitajan kanssa. Hygieniahoitajat myös sijaistavat toisiaan. Kykenet oma-aloitteiseen toimintaan moniammatillisessa tiimissämme ja pystyt priorisoimaan itsenäisesti vastuualueellesi kuuluvia tehtäviä. Toimit joustavasti ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Hygieniahoitajana osallistut infektioiden ennaltaehkäisyyn yhdessä yksiköiden kanssa sekä koulutat ja ohjeistat henkilöstöä hoitoon liittyvien infektioiden torjuntakäytännöistä. Seuraat ja raportoit sairaalan infektioiden torjunnasta johdolle säännöllisin väliajoin. Teet tiiviistä yhteistyötä kuntien ja HUSin muiden infektioiden torjunnan asiantuntijoiden sekä yksiköitten esihenkilöiden kanssa.

Tehtävä alkaa 1.9.2022 mutta aloitus aikaisemmin on mahdollista sijaisuudessa. Tehtävään tarjotaan perehdytystä kollegasi ohjauksessa ja saat tukea perehtymiseesi sairaalan moniammatilliselta tiimiltä (mm. opetushoitaja ja laatupäällikkö). Espoon sairaalan työntekijät siirtyvät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukseen 1.1.2023 alkaen.

Kelpoisuusvaatimukset: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja erikoistumisopinnoilla saavutettava hygieniahoitajan pätevyys tai muulla tavoin hankittu vastaava osaaminen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55§:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta infektioidentorjuntatyöstä ja hygieniaosaamisesta, esim. toimintaa hygieniayhdyshenkilönä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala
Työaika: yleistyöaika, liukuva
Tehtävä on vakinainen

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Palvelupäällikkö Kirsi Uurto, p. 040 6393979

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb