Hygieniahoitaja, infektioyksikkö

Etsimme osaavaan joukkoomme hygieniahoitajaa vakinaiseen tehtävään 1.3.2021 alkaen.

Eksoten Infektioyksikkö on Eksoten sairaalapalveluiden alainen toimintayksikkö, jossa toimii infektiolääkäri ja kolme hygieniahoitajaa. Infektioyksiköllä on oma sihteeri. Hygieniahoitajien esimiehenä toimii infektioylilääkäri.

Tehtävänäsi tulee olemaan toimiminen infektioyksikössä laaja-alaisessa erikseen sovittavassa hygieniatyössä ottaen huomioon osaaminen, aiempi koulutus ja työn kohdistumisen tarve.

Hygieniahoitajana toimit hoitotyön osalta asiantuntijana sairaalahygieniaan liittyvissä kysymyksissä sekä koordinoit sairaalassa tapahtuvaa hygieniatoimintaa yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa ja tuella.

Sinulla tulee olla halukkuutta jatkuvaan kouluttautumiseen sekä kykyä ja osaamista terveydenhuollon ammattilaisten vaativaan kouluttamiseen. Tehtävään kuuluu olennaisesti erilaisten tietokoneohjelmien käyttö.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn osana Eksoten uudentyyppistä sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatiota ja sen aktiivista Infektioyksikköä.

Hygieniahoitajan kelpoisuutena on sairaanhoitajan tutkinto (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti) ja oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Tehtävä edellyttää hoitotyön käytännön työkokemusta ja perehtymistä infektioiden torjuntaan.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Infektioylilääkäri Pekka Suomalainen, p. 044 791 5238, sekä hygieniahoitajat Satu Viitala, p. 040 651 4069 ja Kaija Nikunen, p. 044 791 4766. etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala, Infektioyksikkö
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats