Hyvinvointikoordinaattori - Inarin kunta

Hyvinvointikoordinaattori

Inarin kunta hakee 19.7.2019 mennessä

Hyvinvointikoordinaattoria ajalle 1.9.2019-31.8.2020

Kyseessä on uusi tehtävä, joka aluksi täytetään määräaikaisena. Hyvinvointikoordinaattorin tehtäviin kuu-luvat laaja-alainen hyvinvoinnin koordinointityö, hyvinvointikertomuksen laadinta, seuranta ja raportointi, päätösten vaikutusten ennakkoarvioinnin kehittäminen ja järjestöyhteistyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä perehtyneisyys hyvin-voinnin ja terveyden edistämistyöhön. Haemme uutta tehtävää kehittämään henkilöä, jonka vahvuuksia ovat itsenäinen työote, yhteistyö- ja organisointitaidot, verkostoituminen sekä raportointiosaaminen. Ajo-kortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hy-väksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa ajalla 24.6.-12.7.2019 viestintä- ja yhteistoimintapäällikkö Anne-Marie Kalla, puh. 040 723 0697 tai etunimi.sukunimi@inari.fi.

Viestintä- ja yhteistoimintapäällikkö Anne-Marie Kalla, puh. 040 723 0697, sp. anne-marie.kalla@inari.fi

Inarin kunta, Hallinto-osasto
Osoite: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo

Suomen suurin ja kaunein, yli 6800 asukkaan kasvava Inari on Suomen kansainvälisin elämystalouskunta ja arktisen elämän keskus Pohjois-Lapissa, 90 minuutin säännöllisten lentoyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulta. Kunnassamme on erittäin laajat kaupalliset ja julkiset palvelut. Saariselän matkailukeskus, jylhä ja suuri Inarijärvi sekä mahtavat erämaat harrastusmahdollisuuksineen ovat ympärilläsi Inarin kunnan sydämessä Ivalossa. Inarin kunnan talous ja elinkeinoelämä ovat voimakkaassa kasvussa. Kielellisesti ja kulttuurisesti ainutlaatuisen rikkaassa kunnassamme puhutaan kolmea saamen kieltä - inarinsaamea, koltansaamea ja pohjoissaamea.

Tutustu työnantajaan