test
Hyvinvointikoordinaattori - Askola kunta

Haluaisitko päästä tekemään töitä monipuolisesti ja luottaa siihen, että mielenkiintoiset tehtävät eivät ihan hetkessä lopu ja pääset näyttämään meille kyvykkyytesi?

Olisitko Sinä Askolan kunnan ensimmäinen
HYVINVOINTIKOORDINAATTORI

Hyvinvointikoordinaattori huolehtii hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yhteistyöstä kunnan eri sektoreiden, muiden toimijoiden sekä alueellisten toimijoiden kanssa. Hyvinvointikoordinaattorin tehtävänä on suunnitella, koordinoida ja toteuttaa strategiamme mukaisesti kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvoinnin edistämistä koskevia toimia. Hyvinvointikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat myös kuntalaisten osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävät toimet. Hyvinvointikoordinaattorille olemme miettineet myös viestinnän tehtäviä sekä toimimista kunnan tietosuojavastaavana. Tehtäväkuva on muokattavissa osaamisesi ja taitojesi mukaan.

Kelpoisuusehtoina hyvinvointikoordinaattorin tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen osaaminen, väestötason hyvinvointitiedon hallinta, ja hyvät viestintä-, yhteistyö- ja organisointitaidot sekä digitaalisten taitojen hallinta.

Eduksi katsotaan kokemus tai koulutus hyvinvointikoordinaattorin tehtävästä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hyvinvointikoordinaattorin työpiste tulee sijaitsemaan kunnanvirastolla.

Toimessa noudetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan.

Jotta voisit olla meidän ensimmäinen hyvinvointikoordinaattori, niin jätä hakemuksesi Kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 405236 viimeistään 16.1.2022. Odotamme malttamattomina hakemustasi!

Lisätietoja kunnasta: www.askola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Tuija Saloranta
puh. 040 719 5069
etunimi.sukunimi@askola.fi

Lisätietoja

Askolan kunta, Yleishallinto, Yleishallinto / Toimistopalvelut

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnon-läheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat kestävyys, osallisuus, joustavuus, turvallisuus ja positiivisuus. Kunta on savuton työnantaja


Osoite: Askolantie 30, 07500 Askola

Rekommenderade jobb