Hyvinvointikoordinaattorin virka - Vesilahden kunta

Hyvinvointikoordinaattorin virka

Vesilahden kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi hyvinvointikoordinaattorin virka. Tehtävä alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Virka täytetään toistaiseksi ja tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Hyvinvointikoordinaattorin tehtävänä on kuntalaisten kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja ennaltaehkäisevien toimintamallien kehittäminen. Tehtävään kuuluu liikunta- ja nuorisotoimen vastuualueen hoitaminen, jossa painottuvat liikuntapaikkojen kehittäminen ja liikunnallisen elämätavan edistäminen koko elinkaaressa. Hyvinvointikoordinaattori toimii kunnan hyvinvointityöryhmän puheenjohtajan työparina ja edustaa seudun erilaisissa työryhmissä. Tehtävään kuuluu kunnan hyvinvointisuunnitelman ja - kertomuksen laadinta sekä laaja-alainen hyvinvoinnin koordinointityö. Hyvinvointikoordinaattori kokoaa erilaisia työryhmiä ja yhteistyötahoja sekä hakee erilaisia hankeavustuksia tarpeen mukaan. Tehtävänä ovat myös erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyt sekä osallisuusfoorumitoiminta.

Haemme tiimiimme innokasta henkilöä, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja on hyvä verkostoitumaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja kehittävää työotetta. Eduksi katsomme aiemman esimies- ja hankekokemuksen sekä työkokemuksen liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisen parissa.

Työssä on jossakin määrin ilta- tai viikonlopputyötä, kuten jotain tapahtumia, tilaisuuksia ja lautakunta tms. kokouksia. Edellytämme myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Työtehtävään hakevalta edellytämme soveltuvaa liikunta-alan, sosiaali- ja terveysalan tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Haastattelut toteutetaan 27.6.

Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (14.6.2002/504).

Lisätietoja

http://www.vesilahti.fi

Sivistysjohtaja Mika Seppänen
040 133 5330
mika.seppanen@vesilahti.fi

Vesilahden kunta
Osoite: Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

Vesilahden kunta on noin 4.500 asukkaan luonnonkaunis kunta Tampereen seutukunnassa puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.

Tutustu työnantajaan