Hyvinvointipäällikkö

Haemme joukkoomme

HYVINVOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Keskeinen tehtäväsi on vastata konsernipalveluihin kuuluvan hyvinvoinnin palveluyksikön johtamisesta, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) yhteistyöstä sekä omistajaohjauksen, edunvalvonnan ja palvelusopimuksen valmistelusta ja toteutumisen seurannasta. Tehtäviisi kuuluu myös laaja-alainen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen kuntatasolla sekä hyvinvoinnin ohjelmajohtamisen toteuttamiseen liittyvä suunnittelu. Hyvinvointiyksikkö koostuu hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, kuntalaisten osallisuudesta/aluetoiminnasta, työllisyyden edistämisestä sekä maahanmuutosta. Hyvinvointiyksikössä on henkilöstöä yhteensä viisi.

Olet analyyttinen, joustava, yhteistyökykyinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Odotamme sinulta laaja-alaista näkemystä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä sekä kunnan roolista näissä tehtävissä. Olet itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen sekä sinulla on kykyä toimia erilaisissa verkostoissa. Sinulla on myös talousosaamista sekä hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito.

Virkaan valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisina.

Työ alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat apulaiskaupunginjohtaja Tuukka Forsell, puh. 020 615 9333 ja hyvinvointijohtaja Arja Kumpu, puh. 020 615 7429, etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Konsernipalvelut
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asuminen on edullista noin 82 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka. Tarjoamme hyvät palvelussuhteen ehdot sekä laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!

Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs