Skip to main content
test
Hyvinvointipedagogin määräaikainen tehtävä - Liperin kunta

Liperin kunnan hyvinvointipalveluissa on haettavana kaksi määräaikaista hyvinvointipedagogin tehtävää perusopetukseen. Hyvinvointipedagogi toimii koululla työnimikkeellä tsemppari.

Ensimmäisen hyvinvointipedagogin päätoimipiste on Ylämyllyn yhtenäisen peruskoulun Patteriston yksikkö, joka on 7-9 luokkien yläkoulu. Tehtäviin voi kuulua myös konsultaatiotehtäviä muissa kouluissa.

Toisen hyvinvointipedagogin työ tapahtuu Viinijärven, Liperin, Salokylän ja Mattisenlahden kouluissa. Työpäivät eri kouluissa vaihtelevat ja ne sovitaan yhdessä henkilöstön kanssa oppilaiden tarpeen mukaisesti.

Hyvinvointipedagogi toimii yhdessä opetus- ja oppilashuoltohenkilöstön kanssa oppilaiden koulunkäynnin, oppimisen, kasvun, kehityksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi ja vaikeuksien ennaltaehkäisemiseksi. Tsemppari on läsnä oppilaiden kouluarjessa ja vastaa tunne-elämän, mielialan ja käyttäytymisen haasteisiin ja psyykkisiin tuen tarpeisiin.

Hyvinvointipedagogin työssä korostuu moniammatillinen verkostoyhteistyö. Lisäksi hyvinvointipedagogilla voi olla kehittämis- ja asiantuntijatehtäviä kunnan hyvinvointipalveluissa ja työ liittyy tiiviisti kunnan muuhun hyvinvointityöhön. Hyvinvointipedagogin palkkaamiseen on saatu valtion erityisavustusta.

Hyvinvointipedagogin työ edellyttää kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoa sekä kykyä kuunnella ja välittää. Kelpoisuusvaatimuksena hyvinvointipedagogin tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja eduksi katsotaan opetus- ja kasvatusalan ja/tai sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuntemus.

Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Tehtävät täytetään ajalle 7.8.2023 - 31.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tehtävissä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointijohtaja
Riitta Lappalainen
riitta.lappalainen@liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta

Liperi on kolmen taajaman ja noin 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi
Liperin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb