ICMT Senior kyberasiantuntija - Istekki Oy

Kiinnostaako tietoturvallisuuden- ja riskienhallinnan maailma? Oletko jo kokenut tietoturva-asiantuntija? Haluatko olla mukana rakentamassa turvallisempaa Suomea?
Jos vastasit kysymyksiin kyllä ja haluaisit tulla meille töihin ryhmään, jossa on hyvä kaveria ei jätetä -henki niin laita hakemusta tulemaan.

Miksi haemme lisää asiantuntijoita?
Asiakasomistajien tarve palveluillemme on kasvussa ja haemme sen vuoksi ryhmäämme vahvistusta. Tarvitsemme ryhmän vahvistamiseksi senior tason kyberasiantuntijoita. Työntekopaikkakuntasi voi olla mikä tahansa Istekin toimipisteistä eli Kuopio, Tampere, Jyväskylä tai Oulu.

Millaista työmme on ja mitä se meiltä vaatii?
Tuotamme asiakasomistajillemme laaja-alaisesti korkeatasoisia tietoturva- ja tietosuojan palveluita.
Olemme asiakkaidemme luotettu yhteistyökumppani varmistaen tietoturvan- ja suojan toteutumisen järjestelmien koko elinkaarenajan ajan. Työtä teemme aktiivisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa määrittäen yhdessä heidän toiminnalleen sopivan turvallisuuden tason. Työ sisältää mm. hankintojen tietoturvakonsultointia, olemassa olevien tietojärjestelmien turvallisuuden arviointia, uhkien tunnistamista ja tarvittaessa tietoturvaan liittyvien uhkien ja häiriöiden torjuntaa sekä turvallisuutta lisäävien järjestelmien suunnittelua ja käyttöönottoa. Käytössämme on suorituskykyiset ja nykyaikaiset työvälineet.

Tietoturva-asiantuntijamme on kyberturvallisuuden moniottelija varustettuna ryhmää vahvistavilla erityisosaamisilla. Arvostamme ryhmässä olevien henkilöiden erityisosaamista ja monet tehtävämme suoritetaankin ryhmän koko osaamiskapasiteettia hyödyntäen.

Mitä menestyminen työssä sinulta edellyttää?
Vahvaa näyttöä käytännön tietoturva- ja suojaosaamisesta sekä tekninen työhistoria:
- Osaat tietojärjestelmien ja -verkkojen hallinnan sekä suojaamisen
- Kokemusta tietoturvatuotteiden ylläpidosta vaativissa ympäristöissä
- Kokemusta vaativien tietoliikennejärjestelmien tuki- ja hallintatehtävistä
- Perustason ohjelmointitaito
- Olet matemaattisesti kyvykäs ja kielitaitoinen; sujuvaa suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito (muu kielitaito eduksi)
- Työssäsi toimit tarkasti, järjestelmällisesti ja sovittujen toimintatapojen mukaan
- Toimit tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä
- Sinulla on kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja selvittää monimutkaisia ongelmia.
- Omaat hyvät paineensieto- ja päätöksentekokyvyt ja uskallusta ottaa vastuuta.

Lisäksi edellytetään:
- Sinulla on kyberturvallisuudesta amk-, yamk- tai yliopistotason koulutus (sertifikaatit)
- Sinulla on tietoturvaan ja -suojaan liittyvän lainsäädännön ja asetusten vähintään perustason osaaminen, eduksi luetaan soteen liittyvän tietosuojalainsäädännön erityisasiantuntemusta

Hakijan eduksi luetaan:
- Sinulla on intohimo kasvattaa jatkuvasti osaamistasi ja olet valmis kouluttautumaan
- Tekniset kyvyt (omatoiminen harrastaminen), jatkuva kyber/ICT opiskelu
- Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kuntasektorin toiminnan tuntemus

Miksi Istekille?
Meillä on tavoitteena olla toimialan paras työnantaja, jolla on alan osaavin henkilöstö ja parhaat esimiehet. Tavoitteeseen päästäksemme panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme.

Jos haluat, että työsi on merkityksellistä ja tunnet olevasi yhteiskunnan tärkeimpien asioiden #teknologiaturvaaja, ota yhteyttä ja laita hakemusta sisään. Valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Halonen +358443021801 ja Tero Hemming +358408080805. Soittoajat Samille 24.6 ja 4.8 klo 12-14. Soittoajat Terolle 29.6 klo 9-11 ja 1.7 klo 14-16.

Lisätietoja

Istekki Oy

Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä www.istekki.fi


Osoite: Viestikatu 7A, 70600 Kuopio

Rekommenderade jobb