ICT-asiantuntija - Pälkäneen kunta

ICT-asiantuntija

Pälkäneen kunnassa työskentelet ICT-asiantuntijana hallinnon toimialalla kahden henkilön tietohallinnon tiimissä. Tartut tehtävään kuin tehtävään reippain mielin ja tietäen, että pienessä kunnassa työpöydällesi osuu varmasti joka päivä aina hiukan erilaisia asioita hoidettavaksi.

Vaatimukset:
Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta ICT-alan tehtävistä.

Vastuualueet ja keskeiset tehtävät:
ICT-asiantuntijana tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, ongelmatilanteiden ratkaisu sekä käyttäjä-/ lisenssihallinta. ICT-asiantuntijana osallistut kunnan palvelimien, työasemien sekä oheislaitteiden vaihto-, asennus- ja ylläpitotehtäviin. Sinun tehtäviisi kuuluu verkkoinfran ylläpito ja lisäksi sinulla on tekninen päävastuu kunnan www-sivujen ja intranetin ylläpidosta. Dokumentointi, ratkaisutietokannan luominen sekä tietoturvan ylläpito kuuluvat sinun vastuualueellesi. Työpanostasi tarvitaan myös ICT:n kehittämisprojekteissa.

Arvostamme osaamista mm. seuraavilta osa-alueilta:
Kokemusta Microsoft -palvelinkäyttöjärjestelmäympäristöstä
Microsoft Exchange -osaamista
Microsoft -työasemakäyttöjärjestelmät
Tietoverkkojen hallinta
Office365 ympäristön hallinta
MS Sharepoint -osaamista
Linux / Apache-httpd -osaamista
Apple MDM -osaamista
Apple IOS
Apple OSX
Google Android

Toivomme myös:
- oma-aloitteisuutta ja kehittymismyönteisyyttä
- hyvää ongelmanratkaisutaitoa
- vahvaa teknistä osaamista
- oman auton käyttömahdollisuutta

Miksi Pälkäne on sinulle paras työnantaja:
Tarjoamme asiakaspalveluhenkiselle ja oma-aloitteiselle osaajalle rennon, miellyttävän ja kehitysmyönteisen työympäristön. Meillä saa osallistua toiminnan ja oman työn suunnitteluun.

Hakemukset tulee jättää 26.6.2019 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn sähköisen verkkopalvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Työpaikan kuvaus:
Pälkäne on sisukas kunta, joka uhmaa kasvavalla elinvoimaisuudellaan maanlaajuista trendiä ihmisten keskittymisestä kaupunkikeskuksiin. Pälkäne tarjoaa vaihtoehtoja.

Lisätietoja

http://www.palkane.fi

Hallintojohtaja Anitta Hietaniemi, p. 050 443 4833, anitta.hietaniemi@palkane.fi

Pälkäneen kunta
Osoite: Pälkäne

Pälkäne on vireä n. 6 700 asukkaan maaseutukunta valtatie 12 varrella, Tampereelta vain 35 kilometriä Lahteen päin. Pälkäneellä yhdistyvät elinvoimaiset kylät, turvallinen ja puhdas asuinympäristö, ihmisläheiset palvelut sekä monimuotoinen yrittäjyys. Pälkäneellä työskentelet avoimessa ja vuorovaikutuksellisessa työympäristössä. Pälkäneen kunta on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan