ICT - ja lääkintälaitetekniikan osaaja, Joensuu (id2151) - Siun sote

ICT - ja lääkintälaitetekniikan osaaja, Joensuu (id2151)

Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Kaikki 14 kuntaamme sekä erikoissairaanhoito löivät hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut ja käyttäen yhteistä potilastietojärjestelmää. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Siun sotessa on haettavana 30.6. mennessä ICT- JA LÄÄKINTÄLAITETEKNIIKAN osaaja
Siun sote etsii motivoitunutta, kehittymishaluista sekä asiakaspalveluhenkistä ICT- ja lääkintälaitetekniikan osaajaa.
Siun sote hankkii ICT-palvelut meidän IT ja Talous Oy:ltä (Meita). Meita tuottaa Siun sotelle mm. kaikki työasematietoliikennetekniikan ja tietojärjestelmien palvelut. Valittava henkilö toimii tiiviisti tässä rajapinnassa varmistaen, että lääkintälaitteiden ja ICT-ympäristöjen vaatimukset vastaavat toisiaan.
Työtehtävä on uusi Siun sotessa ja se on yhdistelmä ICT- ja lääkintälaitetekniikkaa. Tehtävässä korostuu lääkinnällisten laitteiden, tietoverkkojen ja tietojärjestelmien välisen kokonaisinfrastruktuurin hahmottaminen ja niiden väliset rajapinnat. Lisäksi tulee ymmärtää lääkintälaitteita koskevat erityisvaatimukset (esim. terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita koskevat lait ja asetukset).
Valittava henkilö toimii jatkossa Siun soten hoitavien yksiköiden apuna suunniteltaessa uusien tilojen ICT-ympäristöjä ja näiden työprosesseja sekä tarvittaessa pystyy koordinoimaan näihin liittyviä hankintoja eri sidosryhmien suuntaan. Valittava henkilö toimii lisäksi yhteyshenkilönä ICT- asioissa, jotka liittyvät rakennushankkeiden suunnitteluun, rakentamiseen ja lääkintälaitteisiin. Yhteistyötahoja kuntayhtymässä ovat myös tietosuoja-asiantuntijat.
Hakijalta odotetaan itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä vahvoja asiakaspalvelutaitoja. Hakija tulee työskentelemään vaativassa ympäristössä sairaalalaitteiden ja apuvälineiden parissa ja liikkumaan paljon hoito- ja potilastiloissa.
Työtehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta seuraavista osa-alueista
ICT-osaaminen (tietojärjestelmät, työasemateknologiat, verkkoteknologiat)Lääkinnälliset laitteet (tarvittaessa työnantaja kurssittaa uuden henkilön lääkintälaitetekniikoihin)Hyvät suomen kielen kirjalliset ja suulliset taidotEduksi luetaan myös osaaminen ja näytöt seuraavilta osa-alueilta
Työkokemusta lääkintälaitteistaSosiaali- tai terveydenhuollon tutkintoTyöturvallisuus-, ensiapu- ja sähkötyöturvallisuuskorttiTerveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita ohjaavan lainsäädännön tuntemusTerveydenhuollon tietosuojaan liittyvän lainsäädännön tuntemusKelpoisuusehtona on ICT-tutkinto tai hyvinvointi- ja terveysteknologian perustutkinto.
Ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Kysy lisää ICT- pääsuunnittelija Tomi Tikkanen p. 013 330 4277 tomi.tikkanen@siunsote.fi ja Huoltopäällikkö Juha Räty p. 013 330 4402 juha.raty@siunsote.fi
Jätä sähköinen hakemus
Joensuussa 11.6.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2151
  • 11.6.2019 - 30.6.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan