test
ICT-kehittäjä - Uuraisten kunta

Uuraisten kunta on vireä ja kasvava noin 3700 asukkaan kunta Jyvässeudulla. Kunnan palveluksessa on 250 työntekijää. Uuraisten kunnan uuden strategian mukaisesti kunnan henkilöstön tietoteknisiä- ja digivalmiuksia kehitetään vuoden 2022 aikana.

Haemme strategiaa omalta osaltaan toteuttamaan ICT-kehittäjää. ICT-kehittäjän tehtävänä on yhdessä kunnan ICT-suunnittelijan kanssa parantaa kunnan työntekijöiden digivalmiuksia kunnan strategian mukaisesti. Monipuolinen tietojärjestelmien ja ICT-laitteiden tuntemus on tärkeää, koska työ koostuu suurelta osalta niiden perehdytyksestä ja opastuksesta kunnan henkilökunnalle. Hyötyä on myös verkko-osaamisesta ja Windows/Microsoft-ympäristöjen tuntemuksesta.

Työssä vaadittava koulutus voi olla tieto- ja viestintätekniikan insinööri AMK tai tietojenkäsittelyyn suuntautunut tradenomi AMK tai muu soveltuva IT-alan koulutus. Jo valmistuneiden lisäksi myös lopputyötään tekevät hakijat huomioidaan. Arvostamme intoa ja kokemusta digitaalisten palvelujen ja it-toimintaympäristön kehittämisestä. Myös oma-aloitteisuus sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Kokemus ja osaaminen projektien organisoinnista ja onnistuneesta vetämisestä katsotaan hakijalle eduksi.

Työ on määräaikanen ja kestää vuoden 2022 loppuun asti.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Myös palkkatoiveen voi esittää hakuvaiheessa. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pasi Lievonen, talous- ja hallintopäällikkö, puhelin 0407728545, 3.1.2022 alkaen.

Lisätietoja

Uuraisten kunta, Hallinto- ja talousosasto

Uuraisten kunta on vireä ja kasvava noin 3700 asukkaan kunta Jyvässeudulla. Kunnan palveluksessa on noin 250 työntekijää. Monesta muusta pienestä kunnasta poiketen Uuraisten väestörakenne on lapsivoittoinen ja varhaiskasvatuksessa työskentelee paljon henkilökuntaa.


Osoite: Virastotie 4, 41230 Uurainen

Rekommenderade jobb