ICT-mentor - Esbo stad

Beskrivning av jobbet:

Resultatenheten Svenska bildningstjänster anställer för tiden 12.10.2020 - 30.6.2021 en ICT-mentor till småbarnspedagogiken. ICT-mentorns uppgift är att tillsammans med enheternas personal utveckla metoder och förfaringssätt för användningen av distansförbindelser i verksamheten. Verksamheten med distansförbindelser är tänkt att vara en möjlighet för ett enskilt barn att ta del av verksamheten och att vara del av gruppen då fysisk närvaro inte är möjligt. Verksamhet med distansförbindelser kan också användas som ett kompletterande verktyg till den vanliga verksamheten.

Vi söker dig som har goda samarbetsfärdigheter och vilja att målmedvetet utveckla den småbarnspedagogiska verksamheten. Du har kunskap om småbarnspedagogik och erfarenhet av användning av ICT på ett pedagogiskt målmedvetet sätt. Du är lösningsorienterad, flexibel och initiativrik.

Det är även möjligt att arbeta deltid, tag kontakt och fråga mer!


Arbetsplats: Olika daghem i Esbo

Arbetstid: 38h 15min / vecka.

Behörighetskrav: Lämplig högskoleexamen

Vi förutsätter:

- utmärkta muntliga och skriftliga färdigheter i svenska
- ansvarsmedvetenhet och samarbetsförmåga
- kunskap om småbarnspedagogik
- erfarenhet av pedagogisk användning av ICT
- flexibilitet, initiativförmåga och lösningsorienterat arbetssätt

Vi erbjuder Esbobarnen en trygg vardag och en kvalitativ småbarnspedagogisk verksamhet på svenska i våra daghem och gruppfamiljedaghem. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Mer om arbetsgivaren

Ytterligare upplysningar ger:
Outi Saloranta-Eriksson 0503632937

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster
Adress: ., 02070 Espoon kaupunki

Esbo är hemstad för ca 290 000 personer. Esbo är Finlands näst största stad och en trivsam bostadsort som lever, växer och utvecklas.

Vi erbjuder våra invånare mångsidiga tjänster, goda trafikförbindelser, välvårdade grön- och friluftsområden, goda utbildningsmöjligheter och mycket annat som behövs för att människor ska må bra.

I Esbo förenas toppkompetens, en variationsrik natur samt trivsamma och trygga bostadsområden. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med utmärkta möjligheter att arbeta och utveckas.

Vi vill att du ska trivas i Esbo – och kunna utveckla din kompetens bland de främsta i landet.

Ett rökfritt Esbo!