ICT-projektikoordinaattori

ESSOTE hakee ICT-projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen APTJ-hankkeeseen ajalle 4.1.-31.8.2021.

ICT-projektikoordinaattori valitaan suunnitteluprojektin ajaksi. Mikäli Aster-projekti jatkuu toimitusvaiheeseen, on tehtävää mahdollista jatkaa käyttöönottoon sekä järjestelmäkokonaisuuden ylläpitoon saakka.

Uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän (APTJ) hankinta- ja käyttöönottoprojekti toteutetaan Etelä-Savossa Aster-projektissa vuosien 2020-2026 aikana. Tällä hetkellä projektissa on meneillään noin vuoden pituinen suunnittelu- ja määrittelyvaihe (suunnitteluprojekti), jonka aikana yhdessä valitun järjestelmätoimittajan (Cerner) kanssa mm. tarkennetaan APTJ:lle asetettuja toiminnallisia ja teknisiä vaatimuksia ja määrittelyjä sekä suunnitellaan ja dokumentoidaan APTJ:n käyttöön liittyviä toimintamalleja yhdessä muiden tilaajaorganisaatioiden kanssa.

ICT-projektikoordinaattori vastaa Aster-hankinnassa toteutettavan järjestelmäkokonaisuuden konfiguraatioiden opettelusta ja opettamisesta Etelä-Savon alueella eri asiantuntijoille. Hänen tehtävänään on myös kartoittaa ja määritellä Aster-projektissa asiakas- ja potilastietojärjestelmien lisäksi mahdollisesti korvattavat erillisjärjestelmät yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa.

ICT-projektikoordinaattori toimii osana Aster Etelä-Savon teknistä työryhmää. ICT-projektikoordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä Essoten tietohallinnon ja Etelä-Savon sosiaali- ja terveydenhuollon uudistushankkeiden kanssa.

ICT-projektikoordinaattori tuntee sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön sekä ymmärtää keskeiset tietojärjestelmiin liittyvät lait ja niiden merkityksen järjestelmille.

Työtehtävät täsmentyvät tarkemmin projektin aikana. Tehtävään sisältyy matkustamista ja työskentelyä myös englannin kielellä. Tarjoamme tehtävän hoitamiseen myös joustavan etätyömahdollisuuden.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva AMK-tutkinto tai soveltuva opistotasoinen tutkinto sekä riittävä työkokemus tehtäväalueesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää mm. oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja sekä hyviä tietoteknisiä -ja viestintätaitoja. Katsomme eduksi sosiaali- ja terveydenhuollossa tietojärjestelmien tuntemuksen, toiminnan asiakas/tai potilastietojärjestelmän pääkäyttäjänä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaprosessien tuntemuksen.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.essote.fi/tietoa-meista/hankkeet/aster-asiakas-ja-potilastietojarjestelma​-aptj/
http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Hankejohtaja Antti Mäkelä puh. 040 359 6734, antti.makela@essote.fi tai projektipäällikkö Hanna Partanen puh. 040 359 6823, hanna.partanen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683 tai Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!