Skip to main content
test
ICT-suunnittelija - Tervolan kunta

Tervolan kunta julistaa haettavaksi
ICT-SUUNNITTELIJAN TOIMEN

ICT-suunnittelijana tehtäviisi kuuluu verkkojen ja palvelinympäristöjen suunnittelu ja ylläpito. Toimit asiantuntijana kunnan digitalisaation parissa. Pääset mukaan niin kehitysprojekteihin kuin ratkaisemaan käyttäjien päivittäisiä IT-ongelmia. Tehtäviisi sisältyvät monipuoliset ja vaihtelevat ICT-palvelujen tehtävät. Yhdessä tiimin kanssa vastaatte myös kunnan laitehankinnoista sekä mobiililaitteista.

Odotamme sinulta osaamista Microsoftin tuotteista sekä palvelin- ja työasemaympäristön teknistä osaamista ja hallintaa. Lisäksi sinulla on M365- ja Azure-pilvipalveluiden tuntemusta, tietoliikenneosaamista sekä ymmärrystä tietoturvallisuudesta ja sen merkityksestä. Lisäksi katsomme eduksi Barraguda- järjestelmän tuntemuksen.

Tehtävään vaaditaan IT-painotteinen tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Mikäli emme löydä kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa, tehtävä on mahdollista täyttää määräaikaisesti tehtävään muutoin soveltuvalla hakijalla. Arvostamme myös monipuolista kokemusta ja teknistä osaamista tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla:
- Käyttöjärjestelmäosaamista, Windows työasemat ja palvelimet
- Lähiverkon tuntemus
- Palomuurin hallinta
- Hyvä ongelmanratkaisukyky
- Aktiivinen ja suunnitelmallinen työote

ICT-suunnittelija työskentelee ATK-tukihenkilön kanssa yhteistyössä, osana hallintopalvelujen tiimiä.
Toimi täytetään sopimuksen mukaan kuitenkin mahdollisimman pian. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tervolan kunta arvostaa työntekijöitään ja tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, maksuttoman kuntosalin, osittaisen etätyömahdollisuuden ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä sijoittuu hinnoittelutunnukselle 01ICT040. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tervolan kunta on savuton työyhteisö.
Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 6.12.2022 klo 15.00 mennessä. Työavain 482711. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset kelpoisuuden osoittavine liitteineen osoitteeseen Tervolan kunta, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä "ICT-suunnittelija".

Lisätietoja

https://tervola.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. hallintojohtaja Laura Kantomaa puh. 040 764 0237 etunimi.sukunimi@tervola.fi

Lisätietoja

Tervolan kunta, Hallinto-osasto

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta piipahtaa alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Tervola toivottaa tervetulleeksi ja ottaa avosylin vastaan kaikki vireästä maaseudusta kiinnostuneet läheltä ja kaukaa.


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb