ICT-suunnittelija

Ansök senast  30.5.2024 15:00

Kainuun hyvinvointialueen tietohallintopalveluissa on haettavana ICT-suunnittelijan toistaiseksi voimassaoleva työsopimussuhteinen tehtävä.

Sijoituspaikka on Kajaani, mutta tehtävän hoitaminen voi edellyttää myös liikkumista Kainuun hyvinvointialueen toimialueen muissa toimipisteissä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tekijältään hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä tehtävien hoitamista, mutta myös kykyä toimia tiimin jäsenenä. Tehtävään sisältyy käyttövaltuushallintaan ja kokonaisarkkitehtuuriin liittyvät ylläpito-, suunnittelu- ja kehittämistehtävät. Asiakaskuntana ovat Kainuun alueella toimivan Kainuun hyvinvointialueen henkilöstö.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteen tutkinto ja ICT-alan työkokemus. Aiempi kokemus käyttövaltuushallinnan tietojärjestelmistä ja kokonaisarkkitehtuurin viitekehyksistä (mm. JHS179) sekä ITIL-tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan vs. tietohallintojohtaja Ville Turuselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "ICT-suunnittelija"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.


Läs mer

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Kontaktuppgifter

vs. tietohallintojohtaja Ville Turunen, puh. 044 797 0399, ville.turunen@kainuu.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Läs om arbetsgivare