Skip to main content
test
Idrottsinstruktör - Kimitoöns kommun

Vi söker en idrottsinstruktör,

på deltid 60% till bildningsavdelningen i Kimitoöns kommun, fritidsenheten. Idrottsinstruktören anställs i arbetsavtalsförhållande för tiden 22.8.2022-31.5.2023 eller enligt överenskommelse.

Idrottsinstruktören har i huvuduppgift att planera, leda, koordinera och utveckla kommunens motionsklubbar för lågstadieelever enligt Finlands modellen för hobbyverksamhet.

Av sökanden krävs lämplig utbildning samt goda kunskaper i svenska och i finska både muntligt och skriftligt. Erfarenhet inom branschen räknas som merit.
Arbetet kräver tillgång till bil samt körkort.

Den valda bör uppvisa straffregisterutdrag (504/2002) och inlämna godtagbart hälsointyg inom två veckor efter att anställningen har inletts.
Prövotiden är fyra månader.

Jobbet som idrottsinstruktör är mångsidigt, självständigt, kreativt samt givande med ca 150 barn i de olika grupperna varje vecka. Det finns dessutom möjligheter till en högre arbetsprocent om du är intresserad av att jobba med ungdomsarbete.

Välkommen med i ett inspirerande och positivt arbetsteam!

Läs mer

https://www.kimitoon.fi/
https://www.visitkimitoon.fi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

fritidschef Bo-Eric Ahlgren tfn 0505-641193

Lär dig mer om oss

Kemiönsaaren kunta

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 700 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt. Kimitoöns kommun är en rökfri kommun.


Adress: Vretavägen 19, 25700 Kemiö
Kimitoöns kommun - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb