Ihotautien erikoislääkäri

Haemme ihotautien erikoislääkäriä Kotkaan. Työnkuvaan kuuluvat kaikki ihotautien erikoisalan osa-alueet allergologiasta, tulehduksellisiin ihosairauksiin ja ihokirurgiaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavaa ja yhteistyökykyistä otetta. Erilaisista työaikajärjestelyistä on mahdollisuus neuvotella.

Keskussairaala sijaitsee Kotkassa noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta. Tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistä ja mahdollistamme alaan liittyviin koulutuksiin osallistumisen. Palkkaus ylittää lääkärisopimuksen Kymsoten lääkärien palkkausohjeen mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

ylilääkäri Anna Hannuksela-Svahn p. 020 633 6003

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.