II viulun soittaja (kaksi tehtävää)

Application Form in English:https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/302164?lang=fi_FI&portal=rekryen&ref=1jvvoeh132a2u

Ylikapellimestari Jaakko Kuusisto - 2. kapellimestari Atso Almila - Kunniakapellimestari Jorma Panula

Kuopion kaupunginorkesterissa on haettavana

KAKSI II VIULUNSOITTAJAN TEHTÄVÄÄ

Peruspalkka 2.405,24 €. Palkkaan lisätään KVTES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset.
Lisäksi maksetaan mediakorvaus. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Hakemus: Ma 28.9.2020 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuopio.fi/kuntarekry.

Hakemukseen tulee liittää ajanmukainen CV, josta ilmenee mm. hakijan musiikkialan koulutus ja työkokemus (erityisesti orkesterityö).

Tehtävässä edellytetään erinomaista soittotaitoa sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja.

Koesoitto: Ma 26.10.2020 klo 14.30 alkaen Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa (Kuopionlahdenkatu 23). Kutsut koesoittoon lähetetään hakemusten perusteella ma 5.10.2020 mennessä. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan.

Koesoittotehtävät:
1. W.A. Mozart: Viulukonsertto nro 3 G-duuri tai nro 4 D-duuri tai nro 5 A-duuri (I osa kadensseineen)
2. Vapaavalintaisesta romanttisesta konsertosta I osa kadensseineen
3. Orkesteritehtävät ovat ladattavissa orkesterin nettisivuilta: https://bit.ly/KSO_Audition_IIViolin_October2020

Kuopion kaupunginorkesteri hankkii koesoittoon säestäjän, oman säestäjän käyttö omalla kustannuksella on myös mahdollista.

Lisätietoja

http://www.kuopionkaupunginorkesteri.fi
https://youtu.be/pra6qiwRrRY

Tutustu työnantajaan

Kuopion Musiikkikeskuksen johtaja Katariina Kummala, 044 7182 361, katariina.kummala@kuopio.fi
Orkesterisihteeri Elina Kasurinen, 044 7182 363, elina.kasurinen@kuopio.fi

Kuopion kaupunki, Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta, Hyvinvoinnin edistämisen palvelualue, Taidepalvelut
Osoite: Kuopio

Kuopion kaupunginorkesteri, Itä-Suomen suurin sinfoniaorkesteri, jatkaa 110-vuotista kuopiolaista orkesteriperinnettä. Elokuussa 2018 orkesterin ylikapellimestarina aloitti Jaakko Kuusisto. Atso Almila jatkaa orkesterin toisena kapellimestarina. Orkesterin kunniakapellimestari on akateemikko Jorma Panula. Orkesterilla on vuodessa keskimäärin 60 konserttia, joista suurin osa pidetään orkesterin kotisalissa eli Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa. Kuopion Musiikkikeskus on yksi Suomen merkittävimpiä konsertti- ja kongressikeskuksia, jonka Konserttisalin akustiikkaa pidetään maamme ja jopa Euroopan parhaimpiin kuuluvana. Esiintymiset houkuttelevat yleisöä vuosittain noin 40.000. Sinfonisen ohjelmiston ohella orkesteri tarjoaa kuulijoilleen kamarimusiikkia ja esiintyy eturivin suomalaisten viihdetaiteilijoiden kanssa monimuotoisissa produktioissa. Yleisö- ja taidekasvatustyö on tärkeä osa Kuopion kaupunginorkesterin toimintaa: vuonna 2018 käynnistettiin orkesterin toinen kummilapsiprojekti vuoden 2017 aikana syntyneiden kuopiolaislasten kanssa. Orkesteri on mukana Kuopion kaupungin yleisö- ja taidekasvatusprojekteissa ja järjestää omia lastenkonsertteja. Kuopion kaupunginorkesteri konsertoi muiden ammattiorkestereiden sekä -kuorojen kanssa eri puolilla Suomea. Orkesteri on myös osallistunut vuosikymmenien ajan Kuopion Oopperan tuotantoon. Lisäksi orkesteri on tehnyt yhteistyötä Savonlinnan Oopperajuhlien ja muiden festivaalien kanssa sekä tuottanut oopperaa mm. Moskovan Novaja Operan kanssa. Kuopion kaupunginorkesteri on esiintynyt mm. Ruotsissa, Tanskassa, Itävallassa, Japanissa ja Kiinassa. Se on levyttänyt Finlandia Records-, Octavia Records- sekä Alba Recordsille.