Ikäihmisten palvelujohtaja

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 3.12.2020 klo 12.00 mennessä

IKÄIHMISTEN PALVELUJOHTAJAA

Hakuaikaa on jatkettu. Aikaisemmat hakijat otetaan huomioon.

Oletko sinä Sodankylän kunnan uusi ikäihmisten palvelujohtaja? Oletko tulevaisuuteen suuntautunut, innostava ja ennakkoluuloton ikäihmisten palveluiden kehittäjä?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ikäihmisten palvelujohtajana kehittämismyönteisessä 8300 asukkaan Sodankylän kunnassa. Vanhustyössä työskentelee tällä hetkellä 154 työntekijää. Ikäihmisten palveluihin kuuluvat ikäihmisten kotona asumista tukevat palvelut sekä asumispalvelut ja niiden kehittäminen eri sidosryhmien kanssa yhteistyössä.

Ikäihmisten palvelujohtajalta edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 § tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista kelpoisuutta, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja asiantuntemusta ikäihmisten palveluiden kehittämisestä ja johtamisesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää myönteistä asennetta ikäihmisten palveluiden kehittämiseen yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä monitoimijaisessa työssä sekä riittävää kokemusta johtamis- ja esimiestehtävistä.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Kvtes:n mukaan. Ennen viran vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Toimessa noudatetaan kuusi (6) kuukauden koeaikaa.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero 319675. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Vanhustyön johtaja Inga Mukku puh. 040 530 6679
Perusturvajohtaja Harri Tiuraniemi puh. 040 5804866

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Karistamontie 4, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Sodankylän kunta - Rökfri arbetsplats