Skip to main content
test
Ikäihmisten palvelut (60), kesätyö, Rannikko - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tervetuloa meille kesätöihin! Haemme Rannikon alueelle Ikäihmisten palveluihin lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia tai hoitotyön opiskelijoita ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköihin erimittaisiin kesäsijaisuuksiin (vähintään 60 sijaisuutta) välille toukokuu-syyskuu 2023.

Tehtäviisi kuuluu ympärivuorokautista palveluasumista tarjoavissa yksikössä kokonaisvaltainen hoitotyö. Hoitotyön lisäksi pääset osallistumaan asukkaiden arkiaskareisiin sekä viriketoiminnan järjestämiseen ja toteuttamiseen. Työn tavoitteena on antaa jokaiselle asukkaallemme oman näköisensä hyvä arki kotoisessa asumisympäristössä sekä mahdollistaa asukkaille toimelias ja mielekäs arki.
Työ lähihoitajilla on kolmivuorotyötä ja sairaanhoitajilla sekä hoiva-avustajilla että alan opiskelijoilla kaksivuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja reippautta työntekemiseen. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja sen tuen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija tai sairaanhoitajaopiskelija.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös hoiva-avustajaopiskelija.

Kesäsijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Vastuuyksikköpäälliköiden yhteystiedot:
Maininki, Himanka: Tavasti Anne, p 044 469 1827
Mäntyrinne, Kalajoki: Hannula Laura, p. 044 469 1280
Salonkartano ja Kotiranta, Raahe: Mattila Tiina, p. 044 439 3869
Salmenranta ja Jokikartano, Merijärvi ja Pyhäjoki: Sarpola Päivi, p. 040 135 8422
Mäkelänrinne ja Seutuhoiva, Ruukki: Muhonen Katri, p. 040 135 7898

Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat yksiköiden vastuuyksikköpäälliköt, yhteystiedot työpaikkailmoituksessa. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Ikäihmisten palvelut, Ympärivuorokautinen palveluasuminen, Rannikko

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb