Skip to main content
test
Ikäihmisten palvelut (70), kesätyö - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi/geronomi tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija tule meille kesätöihin (vähintään 70 sijaisuutta) Ikäihmisten palveluihin yhteisöllisen asumisen, kotihoidon ja kotikuntoutuksen yksiköihin! Työpisteet sijaitsevat Oulunkaaren, Koillismaan ja Lakeuden alueilla. Kesäsijaisuudet ovat eri pituisia välillä toukokuu-syyskuu.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä, mahdollistamalla asiakkaidemme turvallinen ja hyvä elämä omassa kodissa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jonka hoitamisessa arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä tiimityöskentelytaitoja. Toivomme sinulta aktiivista ja positiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta. Pääset kehittämään osaamistasi kinestetiikan ja hyvinvointiteknologian hyödyntämisessä kotihoitotyössä kanssamme. Työhön perehdytetään ja moniammatillinen työyhteisö toimii tukenasi. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Arvostamme aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Kotihoidossa katsotaan eduksi B -ajokortti ja oma auton käyttömahdollisuus.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija.

Sosionomin/geronomin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys. Sosionomin tehtävässä voi toimia tilapäisesti kyseiseen ammattiin opiskeleva tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jolla on riittävät edellytykset ammatissa toimimiseen. Tutkinnon soveltuvuuden ja riittävien edellytysten olemassaolon arvioi työnantaja.

Kesäsijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kotihoitoyksikköjen yhteystiedot:
Lakeus keskinen (Liminka, Tyrnävä, Lumijoki) Arja Ansamaa, arja.ansamaa@pohde.fi, p. 050 3291554
Lakeus pohjoinen (Kempele, Hailuoto, Oulunsalo) Tuija Luukkonen, tuija.luukkonen@pohde.fi, p.040 158 4017
Lakeus eteläinen (Muhos) Sanna Paakkola, sanna.paakkola@pohde.fi, p. 044 497 0239
Oulunkaari Pohjoinen (Ii) Annika Hekkala annika.hekkala@pohde.fi, p. 050 395 0504
Oulunkaari eteläinen (Vaala, Utajärvi) Kirsi Valli, kirsi.valli@pohde.fi, p. 040 482 7511
Oulunkaari keskinen (Pudasjärvi) Jaana Isomursu, jaana.isomursu@pohde.fi, p. 040 739 4834
Koillismaa eteläinen (Taivalkoski) Katri Ylitalo, katri.e.ylitalo@pohde.fi p. 040 668 4409
Koillismaa pohjoinen (Kuusamo) Ulla Ervasti, ulla.ervasti@pohde.fi, p. 040 7291483 ja Tiina Lohilahti, tiina.lohilahti@pohde.fi, p. 040 8608094

Kotikuntoutusyksikkö: Kuusamo Jenni Karjalainen jenni.m.karjalainen@pohde.fi puh. 040 8608768

Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietojen antajat löytyvät työpaikkailmoituksesta.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Ikäihmisten palvelut, kotiin annettavat palvelut

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb