Skip to main content
test
Ikäihmisten palvelut (75),kesätyö, Oulun eteläinen - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tule kesätöihin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Oulun eteläisen alueen (Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Nivala, Oulainen, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sievi, Reisjärvi, ja Ylivieska) kotihoitoon. Meillä on tarjolla sairaanhoitajan, lähihoitajan ja hoiva-avustajan kesäsijaisuuksia (vähintään 75 sijaisuutta) kotihoidon tiimeissä. Aloitusajankohta ja sijaisuuden kesto ovat joustavasti sovittavissa.

Kotihoidossa teet työtä vaihtelevissa työympäristöissä asiakkaiden kotona. Työsi on itsenäistä ja saat työskennellä osana moniammatillista tiimiä. Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen hoidon ja hoivan tehtäviä lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Hoidon ja palvelun suunnittelussa hyödynnämme RAI- järjestelmää. Työtä teemme kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omat voimavarat huomioiden. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työyhteisön tuen lisäksi hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Otamme huomioon osaamisesi, koulutuksesi ja tähänastisen kokemuksesi. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Lääkelupa on mahdollista suorittaa työnantajan kautta.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelijat, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 60 opintopistettä.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös alan opiskelijat.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Ole yhteydessä, niin kerromme työstä lisää:
Alavieska-Ylivieska kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Marjatta Hyyppä, p. 044 419 6350
Haapajärvi kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Anu Tanhuala, p. 044 419 6175
Haapavesi kotihoito vastuuyksikköpäällikkö, Minna Kanula. p. 044 759 1510
Nivala kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Tiina Haikara, p. 044 419 6701
Oulainen kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Päivi Korpi, p. 044 479 3540
Pyhäjärvi kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Riitta Pirttimaa, p. 040 351 1028
Pyhäntä kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Terhi Korsulainen, p. 044 759 1018
Sievi kotihoito, vastuuyksikköpäällikkö Jasmin Rajala, p. 044 419 5014
Reisjärvi kotihoito vastuuyksikköpäällikkö Katri Parkkila, p. 040 300 8318
Ylivieska kotihoito vastuuyksikköpäällikkö Marjatta Hyyppä, p. 044 419 6350

Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietojen antajat löytyvät työpaikkailmoituksesta. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Ikäihmisten palvelut, Oulun eteläisen alueelliset lähi- ja aluepalvelut, Kotiin annettavat palvelut

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb