Raision kaupunki hakee määrätietoista sekä näkemyksellistä ilmastokoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 30.11.2022 asti.

Ilmastokoordinaattori vastaa Ilmastosuunnitelmasta tekoihin -hankkeen toteuttamisesta, edistää kuntalaisten ja yritysten ilmastotoimia sekä osallistuu kaupunkiorganisaation poikkihallinnolliseen kehittämiseen. Ilmastokoordinaattori tukee kaupungin ilmastojohtamisen kehittämistä ja strategiatyötä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ilmastotyöstä, projektinhallinnasta ja kuntasektorilla työskentelystä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä: ympäristöpäällikkö Kirsi Anttila, puh. 044 797 2211, kirsi.anttila@raisio.fi ja elinvoimapäällikkö Samu Mattila, puh. 040 183 9830, samu.mattila@raisio.fi. Lomakaudesta johtuen yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse aikavälillä 30.6. - 30.7.2021.

Lisätietoja

Raision kaupunki, Tekninen keskus, Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelut

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen kotikaupunki ja 1 400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!


Osoite: Nallinkatu 2, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb