Skip to main content
test
Iltapäiväkerhon ohjaaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on uudelleen haettavana määräaikainen iltapäiväkerhon ohjaajan tehtävä ajalle 15.8.2022-2.6.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Svenskbacka skola.

Svenskbacka skola on kielisaarekekoulu, joka on aloittanut toimintansa syksyllä 2011. Koulun opetuskieli on ruotsi ja koulussamme on vuosiluokat 1-6. Iltapäivätoiminnassa on n. 20 lasta vuosiluokilta 1-2 ja kerhon toiminta-aika on klo 12.30-16.00 eli viikkotyöaika on 17,5 h.

Iltapäiväkerhon ohjaajan tulee puhua sujuvaa ruotsia. Iltapäiväkerhon ohjaajat voivat satunnaisesti työskennellä myös oppitunneilla koulunkäynninohjaajana.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista koulutusta. Kokemus lasten ja nuorten parissa työskentelystä luetaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taina Tuominen
Koulunjohtaja 040 318 4226 (taina.tuominen@kerava.fi)

Lisätietoja

Svenskbacka skola

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Taimikatu 6, 04260 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb