test
iltapäivätoiminnan ohjaaja - Sotkamon kunta

Haemme sijaista Vuokatin iltapäivätoimintaan 10.1.2022 alkaen.
Kelpoisuusvaatimuksena on aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja (perusopetuslaki laki ja asetus aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan kelpoisuudesta 19.2.2004/115 9 a §)
Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen työtehtävän aloittamista. Hakuaika päättyy 3.12.2021. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittava todistus. Hakemus tehtävään tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (kuntarekry.fi)
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa.
Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedonsaannista rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyykkönen Marja-Maija, nuorisotoimenjohtaja
p. 0447502122
marja-maija.pyykkonen@sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamon kunta on savuton työpaikka Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Sotkamon kunta on savuton työpaikka. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Rekommenderade jobb