Skip to main content
test
Iltavahtimestari - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Tuusulan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja tarjoavat opetusta oppilaiden lähtökohdista käsin.

Haemme opetuspalveluihin iltavahtimestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.8.2022-2.6.2023. Tehtävä sijoittuu Hyrylän koulukeskukseen ja Mikkolan kouluun. Tehtävään haetaan toimeliasta ja oma-aloitteista pikkukorjaukset taitavaa nuorten kanssa toimeen tulevaa henkilöä. Työaika 38,15 h/vko on joustava päivän tarpeen mukaan ja sijoittuu arkipäivisin klo 14-22 väliselle ajalle. Iltavahtimestarin keskeisimmät tehtävät ja vaadittava osaaminen on koulun tilojen iltakäytön organisointi ja käyttäjien opastaminen ja avustaminen (kalusteet, tvt/av-laitteet) sekä kuluvalvonta. Iltavahtimestarina osallistut myös koulujen tapahtumien järjestelyyn sekä huoltotoimenpiteisiin koulujen loma-aikoina.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai käytännön ammattitehtävissä hankittu työkokemus. Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2014,75 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa lukion rehtori Seppo Kärpänen, puh. 040 314 3258 tai sähköposti: seppo.karpanen@tuusula.fi.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 30.6.2022 klo 16.00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lukion rehtori Seppo Kärpänen, puh. 040 314 3258 tai sähköposti: seppo.karpanen@tuusula.fi.

Rekommenderade jobb