Skip to main content
test
Informaatikko - Lahden kaupunki

Haemme Lahden kaupunginkirjaston mediakasvatus- ja musiikkipalveluihin INFORMAATIKON sijaista vuoden 2023 loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Informaatikko vastaa musiikki-, elokuva-, lehti- ja pelikokoelmien kehittämisestä ja kokoelmanhoidon organisoinnista. Tehtävään kuuluu erityisesti musiikkiaineiston valintaa ja muuta kokoelmatyötä. Informaatikko osallistuu omaan vastuualueeseen liittyvien tapahtumien suunnitteluun ja koordinointiin sekä kehittää sisältöjen avaamista. Lisäksi tehtävään kuuluu päivittäistä asiakaspalvelua. Informaatikko kuuluu kokoelmapalveluiden kehittämistiimiin ja osallistuu koko kirjaston kokoelmien kehittämiseen.

Etsimme henkilöä, jolla on osaamista ja intoa toiminnan kehittämiseen, hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä perehtyneisyys elokuviin, peleihin ja erityisesti musiikkiin. Tehtävässä edellytetään alempaa korkeakoulututkintoa sekä kirjasto- ja informaatioalan 60 opintopisteen opintoja.

Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää viikonloppuvuoroja. Informaatikon pääasiallinen työskentelypiste on Lahden pääkirjastossa.

Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekry.fi - järjestelmän kautta viimeistään 10.2.2023 klo 15.00.

Lisätietoja

http://lastu.finna.fi
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Inka Jousea, p. 044 416 3778 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Kirjasto- ja tietopalvelut

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Kirkkokatu 31, 15140 Lahti
Lahden kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb